Foto: Job Hendriks

PETER TRIMBOS  |  ZOETERMEER

Samen fotograferen rondom het thema ‘liefde’. Dat is leuk, maar helemaal niet makkelijk realiseer je je na enige tijd. Uit de vele mogelijkheden en richtingen heb ik gekozen om een aantal onderwerpen te fotograferen die ik verbind aan een vorm van liefde. Een persoonlijke keuze gefotografeerd op mijn persoonlijke manier en vormgegeven met een duidelijke inspiratie.

Liefde als thema voor fotografie. ‘Leuk’ denk je aanvankelijk, ‘oei’ realiseer je je een tijdje later. Gedachten en ideeën schieten alle kanten op. Ik maakte plannen, zag talloze beelden in mijn hoofd, en serveerde ze weer af. Zoveel betekenissen, zoveel mogelijkheden. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om mijn eigen liefdes te fotograferen. Onderwerpen die telkens terugkomen in mijn hoofd, en die in mijn werk al jaren verschijnen. Onderwerpen uit mijn leven, uit mijn eigen omgeving, en die dus dicht bij mij staan. Er ontstond een groeiende lijst met verschillende onderwerpen die ik respectievelijk bewonder, waar ik graag mee samen ben, die mij fascineren, verwonderen of energie geven. Onderwerpen ook die ik vertrouw, waarvan ik geniet, die mij laten ontdekken of zelfs kracht geven, ook letterlijk. Ik heb op mijn gevoel gewerkt, mijn eigen keuzes gemaakt, en mij laten inspireren. Dit proces, feitelijk een ontdekkingstocht naar het bekende, was aanvankelijk zeker niet makkelijk maar heeft mij laten stilstaan bij mezelf en mijn wereld. Mijn individuele reis in groepsverband.

Ik laat met mijn serie ‘Love is …’ zien waar ik van hou, in een vormgeving waar ik van hou, zoals ik het zelf graag zie. Klassiek, romantisch, minimalistisch, esthetisch. 

 

 

CONTACT MET PETER

Je kunt Peter telefonisch bereiken op 06 81 15 70 84

STUUR EEN MAIL AAN PETER

14 + 12 =

WAAR VIND JE ONS….

Rhijngeesterstraatweg 40D, 2341 BV Oegstgeest

Link naar locatie Duinzigt: https://goo.gl/maps/N5rNuALFeMwnVV9n6

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Share This