Foto: Hein Athmer

ASHA GAALMAN | ROTTERDAM

Toen we als CP-team bedachten welk thema zou passen voor ons volgend project, kwamen er vele onderwerpen ter sprake.
Al deze woorden waren te herleiden naar liefde en we kozen voor dit “alledaags” en zo prachtig thema. En toen werd het opeens echt.

Het woord liefde wordt dagelijks gebruikt. Ik zeg elke dag “ik houd van je” tegen mijn geliefden. Voor mij is liefde leidend in alles wat ik doe in mijn leven, het is mijn gids en inspiratie. Maar hoe ging ik dit gegeven vertalen naar beeld? En wat ging ik dan laten zien? Het was zeer zeker een uitdagende reis; uitgedaagd door gebeurtenissen in mijn leven zelf, door mijn omgeving en ook door andersdenkenden. Liefde is voor mij onvoorwaardelijk en allesomvattend. Liefde is alles en niets. Liefde uit zich in een emotie die ik in mijn lijf voel. Nergens anders. In mij. 

In de reis die ik aflegde is meer dan ooit tevoren duidelijk geworden dat “eigenliefde leren kennen” het allermooiste is dat ik te leren heb.
Dat alles heeft ertoe bijgedragen dat ik tot mijn kern ben gekomen en dit laat ik in een drieluik zien. 

Ik heb veel moeten overwinnen over mezelf om deze vertaling te maken. In liefde heb ik naar mezelf gekeken en zeg ik nu ook elke dag ook tegen mezelf “Ik houd van mij”.

 

CONTACT MET ASHA

Je kunt Asha telefonisch bereiken op 06 246 239 69

STUUR EEN MAIL AAN ASHA

1 + 6 =

WAAR VIND JE ONS….

Rhijngeesterstraatweg 40D, 2341 BV Oegstgeest

Link naar locatie Duinzigt: https://goo.gl/maps/N5rNuALFeMwnVV9n6

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Share This