YVONNE KÖRVER | HILLEGOM

YVONNE KÖRVER (1971) is per 6 maart 2006 gestart als fotograaf met haar bedrijf ‘Yvonne Fotografie’. Haar studie aan de Fotoacademie in Amsterdam heeft zij in 2009 afgerond. Zij is afgestudeerd in de culinaire fotografie omdat hierbij styling, techniek en sfeer samenkomen. In de dagelijkse praktijk richt Yvonne zich nu op vele verschillende soorten fotografie: interieur fotografie, portretfoto’s, sfeerfoto’s, familiefoto’s en bedrijfsreportages. 

Per 1 augustus 2019 heeft zij haar droom verder kunnen realiseren: haar eigen fotostudio! “Een inspirerende plek waar ik mensen kan ontvangen en een gedeelte van mijn fotosessie kan realiseren.” Deze fotostudio is gevestigd in het centrum van Hillegom. 

Yvonne over haar liefde voor de fotografie: “Ik zoek altijd naar het mooiste licht en de beste uitstraling waardoor het onderwerp van mijn foto zo krachtig mogelijk in beeld komt.  Als het om de fotografie van mensen gaat vind ik de sfeer en betrokkenheid essentieel. Uiteindelijk streef ik naar rust en puurheid in mijn beelden.”

CONTACT MET YVONNE

SITE: https://www.yvonnefotografie.nl/

Je kunt Yvonne telefonisch bereiken op 06 294 355 14

Het werk van Yvonne

STUUR EEN MAIL AAN YVONNE

2 + 8 =

WAAR VIND JE ONS….

Rhijngeesterstraatweg 40D, 2341 BV Oegstgeest

Link naar locatie Duinzigt: https://goo.gl/maps/N5rNuALFeMwnVV9n6

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Share This