De diepte in met Asha Gaalman…

ASHA GAALMAN onderzoekt in haar vrije werk de kunst van het leven met liefde, compassie, tomeloze bewondering en verwondering. Beeld stelt ons in staat om de emoties van “toen” opnieuw te beleven en te voelen. Al eeuwenlang vertellen we onze verhalen met gebruik van beeldmateriaal. Beeld zit verankerd in ons DNA. Zo ook bij Asha’s. Met haar beelden vertelt zij haar verhalen. Wat haar drijft, waar haar ogen van gaan sprankelen, waar haar hart van overslaat, waar zij naar op zoek is, waar zij ’s ochtends voor haar bed uitkomt. 

Luistertijd 24 minuten

Maar een bezoek op Asha’s eigen website kan ook geen kwaad 😉

VOLGENDE PODCAST VRIJDAG 5 MAART 2021

Een goed gesprek met Peter Trimbos…

PETER TRIMBOS (1959) is geboren en getogen in Roosendaal NB en ging in 1980 naar Den Haag om de avondopleiding aan de MTS School voor Fotografie en Fotonica te volgen. Deze opleiding is inmiddels opgegaan in de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten. Gedurende deze klassieke opleiding, met goed gevolg afgerond in 1985, begon zijn carrière in de fotohandel. Aanvankelijk met verkoop richting consument en later, vanaf 1991, in de Amsterdamse wereld van de professionele fotografie bij Capi-Lux Vak. Hier maakte hij in 1993 van dichtbij het begin mee van de digitale fotografie en image editing, snel gevolgd door groot formaat inkjet printen als aanvulling op de chemische fotografie.

Luistertijd 19 minuten

Maar een bezoek op Peter’s eigen website kan ook geen kwaad 😉

VOLGENDE PODCAST DINSDAG 2 MAART 2021

Job Hendriks geïnterviewd door Mieke Snepvangers…

JOB HENDRIKS (1957), fotograaf, filmmaker & conceptueel ontwerper, heeft een lange carrière rond de Amsterdamse reclamewereld en de Randstad. Deze begon zo’n beetje tijdens zijn opleiding als fotograaf en ontwerper. Hij werkte daarnaast als fotolaborant bij het voormalige en toen bekende fotolab, Capi-Lux in Amsterdam. Hier lieten de grote namen hun films ontwikkelen en foto’s afdrukken. Kortom, alles volgens de ‘oude school’.

Luistertijd 23 minuten

Maar een bezoek op Job’s eigen website kan ook geen kwaad 😉

VOLGENDE PODCAST DINSDAG 2 MAART 2021

Podcasts ook te beluisteren op…

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Share This