PETER TRIMBOS | ZOETERMEER

PETER TRIMBOS (1959) is geboren en getogen in Roosendaal NB en ging in 1980 naar Den Haag om de avondopleiding aan de MTS School voor Fotografie en Fotonica te volgen. Deze opleiding is inmiddels opgegaan in de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten. Gedurende deze klassieke opleiding, met goed gevolg afgerond in 1985, begon zijn carrière in de fotohandel. Aanvankelijk met verkoop richting consument en later, vanaf 1991, in de Amsterdamse wereld van de professionele fotografie bij Capi-Lux Vak. Hier maakte hij in 1993 van dichtbij het begin mee van de digitale fotografie en image editing, snel gevolgd door groot formaat inkjet printen als aanvulling op de chemische fotografie.

Naast fotograaf is Peter ook projectmanager voor projecten op het gebeid van interieurdecoratie. Hij helpt zijn klanten, van particulieren tot grotere organisaties, met het verbeteren van de woon- of werkomgeving door het toepassen van beeld in het interieur, in verschillende technieken en op diverse materialen, en bij voorkeur in (erg) groot formaat. Dat helpen dat gaat van advies, technisch en beeldinhoudelijk, tot het van A tot Z realiseren van het project binnen budget en planning.

PETER IS EEN ‘EXPERT’in het maken van foto’s van dingen waar veel mensen aan voorbij gaan en is in staat om deze beelden te transformeren naar unieke kunstwerken.

Zijn vrije werk omhelst naast (zwartwit) reportage de klassieke thema’s landschap, stilleven, bloemen, portretten en naakt, vaak in een strakke minimalistische vormgeving.

De opname is belangrijk, de beeldbewerking in zijn ogen niet minder. Door het bewerken van de pixels geeft hij zijn beelden genuanceerd dat extra beetje peper en zout.

En verder herinnert hij zich vaak een quote van één van zijn eerste idolen, Ansel Adams: “elke foto die je niet maakt kan de beste zijn”.

CONTACT MET PETER

SITE: petertrimbos.com

Je kunt Peter telefonisch bereiken op 079-8883280

Het werk van Peter

STUUR EEN MAIL AAN PETER

7 + 13 =

WAAR VIND JE ONS….

Rhijngeesterstraatweg 40D, 2341 BV Oegstgeest

Link naar locatie Duinzigt: https://goo.gl/maps/N5rNuALFeMwnVV9n6

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Share This