MIEKE SNEPVANGERS | OEGSTGEEST

MIEKE SNEPVANGERS (1972) is een portretfotograaf met een focus op alle facetten van baby en familie fotografie. Zij is geboren in Nederland en opgegroeid in Frankrijk en Engeland. Haar passie voor (analoog) fotografie is begonnen als tiener in haar ‘Fine Arts class’ op de middelbare school in Engeland in 1988. 

DE LEIDENDE DRAAD in Mieke’s persoonlijke en professionele leven is haar warme en verbindende persoonlijkheid. Haar oprechte belangstelling voor mensen heeft geleidt tot een jarenlange carrière in Hotel Management. De Internationale stages voor de Hogere Hotelschool in Scheveningen hebben haar naar het Caribisch gebied en Amerika geleidt, waar zij uiteindelijk 21 jaar heeft gewoond en gewerkt. 

Mieke heeft met enorm veel voldoening gewerkt in haar diverse banen in de “hospitality industry” maar na 11 jaar realiseerde Mieke zich dat het tijd was om terug te keren naar haar liefde voor fotografie en dit was het begin van Mieke Snepvangers Photography in Los Angeles. Mieke is haar professionele carrière als fotograaf begonnen als assistent fotograaf in een studio gespecialiseerd in bruiloften & evenementen. Al snel leidde dit tot haar eigen opdrachten. Met liefde heeft zij jarenlang ‘de verhalen van anderen’ gefotografeerd op bruiloften in het vaak lumineuze licht van Los Angeles en omgeving.

In 2018 is Mieke (terug)verhuisd naar Nederland met haar familie. Dit was het perfecte moment om voor haar terug te keren naar haar passie voor de puurheid van analoog fotografie. 

DE RODE DRAAD in het werk en beiden carrières van Mieke is haar openheid, gevoel voor details, liefde voor de mens en dienstverlening. Door haar onbevangenheid en eerlijkheid is Mieke in staat om met behulp van de camera lens ieders unieke kwaliteit vast te leggen mede ontwikkelt door haar jarenlange ervaring als bruiloft fotograaf.

Haar tijd in Amerika zal altijd een speciale plek in haar hart houden en voor deze tentoonstelling heeft zij dan ook vrij werk gekozen uit haar jaren in Californië. Daarnaast laat ze ook werk zien dat zich heeft ontwikkeld tijdens de ‘intelligente lockdown-fase’ van de Corona Pandemie. 

CONTACT MET MIEKE

SITE: https://www.miekesnepvangers.com

Je kunt Mieke telefonisch bereiken op 06 335 685 17  

Het werk van Mieke

STUUR EEN MAIL AAN MIEKE

2 + 4 =

WAAR VIND JE ONS….

Rhijngeesterstraatweg 40D, 2341 BV Oegstgeest

Link naar locatie Duinzigt: https://goo.gl/maps/N5rNuALFeMwnVV9n6

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Share This