HENRY BADELOE | DEN HAAG

HENRY BADELOE (1964) fotograaf en filmmaker. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in analoge en digitale fotografie. Geboren in Suriname kwam hij naar Nederland op 11-jarige leeftijd.

Al op jonge leeftijd ontwikkelde Henry zijn passie voor beeld. Op zijn 16e werd hij lid van de amateur filmclub en kocht hij zijn eerste 8mm filmcamera. Zijn eerste film was een korte horror-speelfilm waarvoor hij tijdens de clubwedstrijd de tweede prijs in de wacht sleepte. Graag was hij naar de filmacademie gegaan, maar had hier helaas niet de middelen voor.

Na de middelbare school is Henry als fotolaborant in Gouda gaan werken. Toen hij zijn kans schoon zag om te gaan studeren voor vakfotograaf kon hij dat goed combineren met zijn baan als fotolaborant en het geleerde direct in de praktijk toe te passen. 
Na het behalen van zijn diploma kon Henry eindelijk in 1992 zijn bedrijf als vakfotograaf starten.

Bij de beelden die in deze expositie getoond worden heeft Henry gebruikt gemaakt van Crossing-techniek. In het verleden, in de analoge tijd, is deze techniek regelmatig toegepast maar helaas in deze tijd in mindere mate. 

Als portretfotograaf staat de liefde voor mensen centraal voor Henry.  Hij is in staat om iemand op zijn gemak te stellen en ervoor te zorgen dat de essentie van de persoon wordt uitgebeeld.

In zijn commercieel werk maakt Henry beeldmateriaal en videoproducties voor de zakelijke markt die zich wil onderscheiden. Zijn specialiteit is bruidsfotografie, zakelijke fotografie en uitvaartfotografie.

CONTACT MET HENRY

Je kunt Henry telefonisch bereiken op 06 546 261 97

SITE: https://henrysphotodesign.nl

Het werk van Henry

STUUR EEN MAIL AAN HENRY

13 + 4 =

WAAR VIND JE ONS….

Rhijngeesterstraatweg 40D, 2341 BV Oegstgeest

Link naar locatie Duinzigt: https://goo.gl/maps/N5rNuALFeMwnVV9n6

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Share This