ASHA GAALMAN | ROTTERDAM

ASHA GAALMAN onderzoekt in haar vrije werk de kunst van het leven met liefde, compassie, tomeloze bewondering en verwondering. Beeld stelt ons in staat om de emoties van “toen” opnieuw te beleven en te voelen. Al eeuwenlang vertellen we onze verhalen met gebruik van beeldmateriaal. Beeld zit verankerd in ons DNA. Zo ook bij Asha’s. Met haar beelden vertelt zij haar verhalen. Wat haar drijft, waar haar ogen van gaan sprankelen, waar haar hart van overslaat, waar zij naar op zoek is, waar zij ’s ochtends voor haar bed uitkomt. 

Geboren in Suriname, getogen in Nederland en met Frankrijk als favoriet vakantieland voelt Asha zich verbonden met alle mensen om haar heen. In iedereen is zij op zoek naar de sprankels en twinkels. In al haar beeld en speciaal in haar beelden van mensen is ze op zoek naar de schoonheid die binnenin zit. Haar dag is goed als zij ziet dat de mensen die voor haar camera komen die schoonheid ook zien om vervolgens met een glimlach naar zichzelf te kijken.

Toen Asha 15 jaar geleden het roer omgooide voor Beeldende Kunst en Fotografie was dat omdat ze besloot dat ze daar een gelukkiger mens van wordt. 

In haar commerciële werk haalt Asha inspiratie uit de beeldende kunst. Zij observeert, verdiept zicht en adviseert vervolgens haar opdrachtgever. Dat leidt vaak tot co-creatie van beelden met een hoge graad van identificatie voor haar opdrachtgevers. Haar meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven en de 15 jaar ervaring in de kunst laat zij samensmelten in haar opdrachten.

Voor Asha voelt deze tentoonstelling van autonome werk als thuiskomen. Bij het selecteren van beelden is Asha uitgegaan van eenvoud, omdat daarin vaak de diepe schoonheid getoond wordt. Het gaat dan om liefde, kwetsbaarheid en kracht. De zoektocht naar kracht verliep bij dit werk langs de route van kwetsbaarheid. Als je kwetsbaarheid durft te omarmen kom je bijna vanzelf in een volledige kracht te staan om vervolgens met een lach door een leven, vol liefde voor zichzelf, de dierbaren en de naaste omgeving te gaan.

CONTACT MET ASHA

Je kunt Asha telefonisch bereiken op 06 246 239 69

Het werk van Asha

STUUR EEN MAIL AAN ASHA

4 + 4 =

WAAR VIND JE ONS….

Rhijngeesterstraatweg 40D, 2341 BV Oegstgeest

Link naar locatie Duinzigt: https://goo.gl/maps/N5rNuALFeMwnVV9n6

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Share This